مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت و خسارت خودرو

سلام
من اول برج 3 سال 99 با یک خودروی 206 مدل 87 تصادف کردم ایشون 18 ام رفتن بیمه 8 میلیون گرفتن و فرمی امضا کردن مبنی بر اینکه حق هر شکایت حقوقی و کیفری رو از بیمه و شخص مقصر از خود ساقط میکنن حالا بعد از یک ماهو نیم تقاضای کارشناسی کردن و کارشناس هم 24 میلیون خسارت و 7 و نیم میلیون افت قیمت براشون زده و تو برگه کارشناسی حتی اقلامی مثل قالپاق رو هم که به هیچ عنوان آسیبی در تصادف ندیده مطرح کردن .... حالا میخواستم بدونم
اولا با توجه به رضایتی که در شرکت بیمه دادن تکلیف شکایت حال حاضرشون چیه ؟
دوما من 8 میلیون رو برج 3 دادم و با توجه به اون قیمت ها تعمیر کردن و الان قسمت های زیاد دیگه ای رو هم فاکتور کردن و با توجه به اون دادخواست دادن میتونن کاری از پیش ببرن
و آیا افت قیمت 7 و نیم میلیون قانونیه در صورتی که مدل پژو 206 برای سال 87 بوده و 12 سال از ساختش گذشته ؟!؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باسلام.فرمی که امضا شده صرفا در خصوص دعوا علیه شرکت بیمه است که شخص ادعا نکند اما درخصوص شخص مقصر چنین فرمی اخذ نمیگردد.لذا ایشان حق مطالبه افت قیمت و سایرموارد را از مقصر حادثه دارند.اینکه مبلغ زیاد تعیین شده یا هراعتراض دیگری ، درزمان رسیدگی دادگاه باید مطرح شود و میتوانید نسبت به مبالغ مشخص شده اعتراض کرده و تقاضای کارشناسی مجدد کنید.