مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند در صورت فوت پدر

سلام، من شوهرم را 2 ماهه از دست دادم. دو تا پسر 5و 6 ساله دارم. خودمم معلم هستم. به خاطر این که تمام اموالی که که در دوران 9 ساله زناشویی ام به نام شوهرم بوده و پدرشوهرم از تمام اموال میخوان طبق قانون. من مهریه اجرا گذاشتم. چون شوهرم هم نظامی بودند که بیمه عمر ایشان و دو بیمه دیگر دارند. همشون حدود 600 میلیون میشه. چون تو تصادف فوت کردند، دیه هم بهشون تعلق میگیره. من نظرم اینه که تمام این اموال باید مال بچه هام باشه. چون من دیگه زندگی رو باختم و این پول تاوان یک عمر تنهایی من است.
من فقط نگران حضانت بچه هام هستم. میترسم حالا که من مهریه ام رو اجرا گذاشتم، پدر شوهرم که ولی قهری پسرهایم محسوب میشه، به خاطر این موضوع بعد از 7 سالگی بچه ها رو ازم بگیره.
پدرشوهرم بیکار هستند و حدود 50 سال سن دارند. از مال دنیا چیزی ندارند و حدود 9 تا بچه داره.
میدونم که اون توانایی مالی برای نگهداری بچه هامو نداره. ولی به خاطر اجرا گذاشتن مهریه ام احتمالا سر لج و لجبازی بچه ها رو ازم بگیره.
لطفاً راهنماییم کنید.
اجرتان با آقا امام زمان. دعاگوتیان هستم.
موفق باشید.

پاسخ ها :

حمید رضا هادی پور امیر حاجلو

جناب آقای حمید رضا هادی پور امیر حاجلو :

ان شاء الله، بعد از هفت سالگی فززندان اقدام قانونی انجام دهید

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام نسبت به حقوق مالی شما از قبیل مهریه ، شما طبق قانون مطالبه حق قانونی خود را انجام داده اید ولی پدر مرحوم همسر شما نیز طبق قانون از پسرش ارث می برد و حق قانونی و شرعی پدر است اما بحث حضانت ، حضانت مخصوص پدر و مادر است و پدر بزرگ ولی قهری است یا ولی خاص و حضانت به او ربطی ندارد