مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک توسط مستاجر

سلام، من ملکی رو اجاره دادم و از تاریخ قرارداد چند ماه میگذرد. ولی مستاجر تخلیه نمیکنه. سعی کردم باهاش مدارا کنم. اما الان نه توی خونه هست و نه جواب تلفن میده. من میتونم قفل درب منزل رو عوض کنم و دنبال حکم تخلیه باشم؟ با توجه به بیماری کرونا چقدر زمان میبره گرفتن حکم تخلیه؟ با توجه به این که قراردادش تموم شده اگه قفل درب رو عوض کنم، مشکلی پیش نمیاد؟ ممنون.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

قانونا میتوانید دادخواست تخلیه فوری بدهید ولی تعویض قفل ها و ... صرفا با مجوز قضایی است