مشاوره حقوقی رایگان - ویرایش سهمیه کنکور

باسلام، من سهمیه مناطق بودم. امروز ویرایش کردم و سهمیه ایثارگری 5% رو انتخاب کردم. کد ایثارگری هم دارم. ولی طی ویرایش هیج جایی برای وارد کردن کد نبود. پرسیدم، گفتن الان نیازی به کد نیست و سهمیت طی 24 ساعت عوض میشه.
آیا درسته؟ مشکلی پیش نمیاد؟
لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

نحوه ویرایش سهمیه کنکور ویرایش سهمیه کنکور ویرایش سهمیه سهمیه کنکور ایثارگران سهمیه کنکور سهمیه ایثارگری