مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام .
سوالم اینه که من 112 سکه تمام بهار آزادی مهریه ام هست و حدودا کمتر از چهار ساله که ازدواج کردم. بدلیل اینکه همسرم منزلی برای من تهیه نکردند و اسباب و اثاثیه ای هم برای زندگی مشترکمان در اختیار من نگذاشته اند و فقط ماهیانه یک میلیون و پانصد هزار تومان پول برای مخارج منزل هزینه کردند و در منزل من زندگی میکنند آیا من میتوانم درخواست طلاق بدهم.
توضیح اینکه یکبار 8 ماه مرا ترک کرد و از منزل من به قصد مسافرت به منزل مادرش رفت. بار دوم که تکرار شد من مطالبه ی مهریه و نفقه دادم و در حال حاضر ملکی که ایشان دو دانگ و نیم از آن بنامش است را توقیف کردم و هم چنین سهم الارث ایشان از زمین کشاورزی پدرش را توقیف کردم. همچنین ایشان را ممنوع الخروج هم کرده ام. حال من میتوانم درخواست طلاق بدهم ولی از مهریه ام هم چشم پوشی نکنم ؟ در ضمن روی ملکی که ایشان از آن دو دانگ و نیم دارند دو وام 100 میلیونی و 150 میلیونی گرفته شده و قیمت ملک بالای یک میلیاد هست و 380 متر و دربست میباشد.
یک سوال دیگر اینکه ایشان پرینت حسابش را به شورا ارائه داده که در طی زندگی مشترکمان تا بحال 16 میلیون به حساب من واریز کرده اند و شورا هم این رقم نفقه حساب کرده آیا میتوانم با همین پرینت حسابی که خود همسرم ارائه داده و نگرفتن منزل مسکونی و وسایل زندگی ایشان را برای طلاق محکوم کنم ؟ در ضمن ایشان بعد از ازدواج حتی یک دست لباس با خودش به منزل من نیاورده. و منهم ازدواج سومم بوده که با این آقا ازدواج کردم ایشان ازدواجی نداشته از قبل و در سن 49 سالگی با من ازدواج کردند. من دختری 25 ساله داشتم و در عقد نامه قید کردم تمام هزینه های نگهداری تعلیم و تربیت دخترم با ایشان باشد. حال نفقه به دخترم داده میشه ؟ چون نفس کار همین بوده. و توضیح اینکه کارشناس نفقه برای دخترم نفقه نوشته ولی گفته اگه استحقاق داره بهش بدهند چون دخترم از پدرش که فوت شده حقوق دارد و کل حقوقش رو برای مخارح خانه هزینه میکند و کرده از قبل هم. ممنون میشم کامل جواب سوالات منو بدید . سپاسگزارم .

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..درمورد طلاق گرفتن بعید است ک بتوانید موفق بشید چون موارد طلاق گرفتن زن از شوهر مواردی هست که در سند نکاحیه قید شده و باید یکی از ان موارد حادث شود تا شما بتوانید اقدام کنید.درمورد نفقه دختر شما اگر تعهد داده اند باید پرداخت کنند