مشاوره حقوقی رایگان - بند ذ ماده 87

با سلام و احترام
فرزند جانباز 65 درصد هستم و مدت 13 سال تمام در بانک دولتی مشغول بکارم، ابتدا به عنوان نیروهای شرکتی و چند سال بعد قرارداد مستقیم با بانک با عنوان (تابع قانون کار)
با توجه به بند ذ ماده 87 قانون برنامه ششم آیا بنده باید استخدام بانک بشم یا نه؟!!! آیا در بند ذ ماده 87 که به صراحت اعلام میکنه طی 3 ماه استخدام رسمی صورت گیرد (آیا مدرک تحصیلی نیز عنوان شده؟؟؟)
احتیاج به وکیلی دارم که در دیوان عدالت اداری رای صد درصد، استخدام بگیرد، چون تمام شرایط آن بند و ماده را دارم.
سپاس از شما بزرگواران

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام..تنها تفاوت قرارداد مستقیم و رسمی مدت ان است.چون تحت نظر تامین اجتماعی هستید خیلی بعید است که بخواهند شمارا اخراج کنند.قرارداد مستقیم اگر باشید باید با مدیرعامل بانک قرارداد تنظیم کنید.