مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ حق الوکاله

با سلام من قبلا هم اینجا موردم رو مطرح کردم. من یه سوال دارم اینکه میزان مبلغ حق الوکاله عرفی برای باطل کردن وکالت نامه بلاعزل فروش سه دانگ خونه که به نام من بوده و همسرم به اجبار و اکراه من رو وادار کرد که این سه دانگ رو به نام ایشون بزنم تو دفترخانه چقدره؟
ممنون میشم پاسخ بدید. الان دو هفته از اون تاریخ گذشته و اینکه هرچی دیرتر بشه به ضررم هست یا نه؟
ایشون مواد مخدر شیشه مصرف کرده بودن و با تهدید فراوان من رو مجبور به اینکار کردن ولی متاسفانه هیچ مدرکی برای اثبات این ادعا ندارم.. حتی رونوشتی از وکالت نامه هم در اختیار ندارم.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.میزان حق الوکاله توافقی است.تماس بگیرید.یاالله