مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار گردید

درود. برای برادرم در سامانه ثنا پس از یک سری امورات قانونی، موردی آمده است که:
با توجه به تشکیل پرونده ی شخصیت فوق مبنی بر انجام مفاد نیابت پرونده فوق حاوی 166 برگ از آمار موجود کسر گردید.
محبت بفرمائید این گفته یعنی چه؟ سوال دوم آنکه در کنار ابلاغیه قید شده که ابلاغ دادنامه تصمیم نهایی رای نهایی به پیوست یک نسخه قرار نهایی، برای فلان شماره...
به حضور ارسال گردید. اینکه میخواستم بدونم جدا از سوال بالای اولم که پاسخگو باشید، این متن از ابلاغیه که گفته شد به حضور ابلاغ گردید یعنی چه؟ سپاس.

پاسخ ها :

پرونده از آمار کسر گردید کسر از آمار ابلاغ دادنامه تصمیم نهایی به حضور ارسال گردید ابلاغیه به حضور ارسال گردید ابلاغیه