مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه

سلام، وقتتون به خیر. همسر سابق من هر سه ماه یک سکه پرداخت می کردند. سال 97 درخواست اعسار دادند، شد شش ماه یک سکه. الان دوباره اعسار دادن و چند روز دیگه دادگاه هست. متاسفانه من مبتلا به کرونا شدم و برام مقدور نیست در جلسه دادگاه، شرکت کنم. میخواستم ببینم بدون حضور من رای صادر میشه؟ آیا من حق اعتراض دارم؟
و این که آیا در صورت اعتراض بنده رای دادگاه بدوی اجرایی میشه یا بعد از رسیدگی دادگاه تجدید نظر قطعی و لازم الاجراست؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

رای صادر میشود. حق اعتراض دارید.
می توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی لایحه ارسال کنید