مشاوره حقوقی رایگان - لایحه کاهش حبس

سلام. سوالی داشتم، اینکه برای اجرای احکام لایحه ای فرستادم که می بایست لایحه رو بفرسته دادگاه تجدید نظر در مورد کاهش حبس که طبق قانون جدید که مشمولش میشم و میخوام به جزای نقدی تبدیل کنم. الان حدود دو هفته هست، از طریق خدمات قضایی لایحه ارسال کردم ولی هنوز تو سامانه ثنا قسمت پیگیری ها درج نشده.
حالا سوالم اینه که چه مدت باید صبر کنم که تو سامانه ثبت بشه و بفرسته دادگاه تجدید نظر؟ آیا اجرای احکام همچین اختیاری داره کلا لایحه من رو ندید بگیره و نفرسته و تو سامانه هم قرار نده؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر پرونده شما در اجرای احکام هست حضورا به اجرا مراجعه کنید و لایحه بدهید