مشاوره حقوقی رایگان - حضانت بچه 9ماه

با سلام خداقوت
آیا پدر می تواند اظهارنامه بده و اشاره کنه به ماده 1169 که مادر مکلف به حضانت است. حالا مادر می تواند حضانت فرزند را قبول نکند ؟
اگر مادر حضانت بچه را قبول نکند آیا میشود از قاضی حکم گرفت که مادر باید حضانت قبول کند؟
در ضمن مادر به علت عمل شیر ندارد.
تشکر.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مادر مجبور به قبول حضانت نیست.یاالله

پرسشگر :

تشکر از پاسختون.مادر باید ب کدام ماده قانونی اشاره کنه که مجبور نیست که قبول کند ؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حضانت اطفال درصورت طلاق چه پسروچه دخترتاهفت سالگی بامادراست وبعدازهفت سالگی باپدرمگراینکه اثبات کنندکه پدریامادرصلاحیت حضانت طفل راندارد