مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سوء پیشینه

ضمن عرض سلام و وقت بخیر و خسته نباشید.
نسبت به داشتن سوء سابقه ی کیفری دو نفر از اعضای هیئت مدیره ی یک تعاونی مصرف محلی، ابهاماتی وجود دارد.
از چه طریقی می توان استعلام عدم سوء سابقه ی کیفری این دو نفر را اخذ نمود؟
آیا سامانه ای برای جستجو برای افراد عادی وجود دارد؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله از طریق جستجو در واحد جستجو دادگستری محل سکونت خودتان می توانید کد ملی ایشان را ارائه کنید و هر نوع پرونده ای که با کد ملی ایشان تشکیل شده باشد به شما اعلام خواهند کرد نکته دیگر آنکه در خصوص گرفتن استعلام مبنی بر داشتن سابقه موثر کیفری می توانید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به همراه فردی که عضو هیئت مدیره است استعلام لازم به عمل آورید در زن استعلام از دفتر خدمات الکترونیک قضایی در صورتی فرد را دارای سابقه کیفری موثر معرفی می کند که آن شخص به زندان رفته باشد ولیکن جستجو از طریق واحد رایانه در دادگستری محل سکونت شما �امی لیست پرونده های آن افراد به شما ارائه می‌کنند که زندان رفته باشند و یا خیر

فاطمه  قاسمی فرزاد

سرکار خانم فاطمه  قاسمی فرزاد :

خير
سامانه قابل دسترسي همه نيست