مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی فک پایین یا مندیبل

سلام ببخشید من در نزاع متاسفانه در ماه مبارک رمضان فک پایین شکست سمت چپ و ابروی سمت چپم تراشیدند داشت و ورم کرده بود و چشمم کبود شده بود و انگشتانم یعنی به طرف بیرون مخالف جهت که شدن زخم پلنگی داشتن مال هر دو دستم در ضمن من فکم عمل کردم ولی یک دوم حالت معمول دهنم باز میشه میخواستم بدونم دیه چقدره و آیا در صورت پرداخت نکردن دیه عدم توانایی پرداخت طرف آیا طرف میره زندان تا چند وقت و آیا با گذاشت وثیقه ميتونه بیرون بیاد خیلی ممنون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.دیه پس از تعیین میزان جراحت به صورت درصد (فقط)توسط قاضیمشخص می شود.بعد از دو سال پس از وقوع جرم میره زندان یا وثیقه را به اجرا می گذارند.یاالله