مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در جرم جعل

با سلام.
بنده از دو نفر به اتهام جعل اسناد در دادسرا شکایت کردم. پس ارجاع پرونده به شعبه بازپرسی، تعیین وقت رسیدگی شد. به شعبه رفتم و از بابت ادعای جعل خود تقاضای کارشناسی دادم. از مدارکی که متهم جعل کرده بود و خلاصه جعل توسط کارشناس تایید شد که برگه ها سفید امضا بوده و بعدها با قلمی متفات نگارش شده. اینکه بنده از موضوع جعل چون ارث و میراث بهم میرسیده تازه متوجه بزه جعل متهمان شدم یعنی در سال 99 و وقوع جرم جعل پس از بررسی بازپرس از اداره ثبت سال 87 و 92 بوده و چند روز پیش برای من قرار دادسرا صادر شد و نوشته بزه انتسابی متهم محرزه و با توجه به این که از زمان وقوع جرم ده سال است میگذرد، به استناد ماده 105 ق.م.ا ظرف یک سال از وقوع جرم طرح دعوی جایز است و بزه انتسابی مشمول مرور زمان می باشد و قرار منع تعقیب صادر و ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض در دادگاه کیفری دو استان می باشد.
سوال بنده این هستش که بنده تازه متوجه وقوع جرم شده ام یعنی امسال سال 99 و جرم سال 87 و 92 انجام شده. چون موضوع ارث و میراث بوده و آن زمان هم پدربزرگم سال 87 زنده بودن و 89 فوت کردن و بعدها سال 99 متوجه شدم که چه اموالی به صورت قولنامه ای داشته که با اون اسناد عادی ماده 147 قانون ثبت سند مالکیت گرفتن متهمان.
و حالا باید چکار کنم جرمش محرزه متهمان کارشناس خط نگاری تایید کرده و مشمول مرور زمان شده ده سال گذشته و من تازه متوجه شدم و قبلا هم خبری نداشتم. اگر هم میفهمیدم اختیاری باز نداشتم چون صاحب حق آن زمان زنده بون.
باتشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام راه دادگاه حقوقی برای شما باز است. سند مجعول حقی را برای جعل کننده و با استفاده کننده از آن ایجاد نمی کند