مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام.
یک منزل هست که دو دانگ آن به نام برادرم هست و همسر ایشان مهریه را اجرا گذاشته. آیا می تواند مهریه خود را از طریق این دو دانگ بگیرد درصورتی که ما و مادرم در آن جا سهم داریم و ساکن هستیم.

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام
بله می تواند با طی مراحل قانونی ، مالکیت آن دو دانگ را بگیرد به شرطی که جزء مستثنیات دین نباشد ولی اگر هم به هر حال بتواند بگیرد به حقوق شما در آن ملک ، خدشه ای وارد نمی کند . موفق باشید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله مگر ادعا کنند جزو مستثنیات دین محسوب شود