مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل در خصوص دادگاه خانواده

4سال پیش بعلت مشکلات خانوادگی یک وکیل اختیار کردم تا هم طلاق هم مهریه هم یارانه هم جهیزیه هم نفقه رو درخواست کنند، ایشون در طی این 4سال علاوه بر اینکه هیچکدوم از این کارها برام انجام ندادن، و در جلسه عدم تمکین دادگاه هم حاضر نشدن، و به این دلیل همسرم حکم ازدواج مجدد گرفتن، الان هم هر وقت بهشون مراجعه میکنم که کارها رو دوباره پیگیری کنن، درخواست مجدد وجه میکنن، ضمنا هیچ رسیدی هم در قبال وجوه دریافتی به ما ندادن، و هربار که میخوام باهاشون قرار بذارم در دفتر حقوقی وکلای دیگر قرار میزارن و جای ثابتی ندارن، و گاها تا هفته ها اصلا جواب تلفن من رو هم نمیدن.
من احتمال تبانی رو میدم.
میخواستم بدونم چطوری میتونم از وکیل شکایت کنم؟
و اینکه میتونم تمام دادگاه هایی که ایشون امتیازات بنده رو از دست دادن از نو اجرا کنم و حق و حقوقم رو بگیرم؟
پیشاپیش ممنون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- به کانون مربوطه شکایت.2-خیر.یاالله