مشاوره حقوقی رایگان - چک سرقتی

سلام. شرکت پیمانکاری دارم سال 93 سرپرست کارگاهی داشتم که مهر و سربرگ شرکت رو برای ارسال لیست بیمه و رسید مصالح بهشون دادم. امسال متوجه شدم که هردو فقره از پاهایم سوء استفاده کرده یکی رو وصول کرده و دیگری رو برگشت زده و حسابهای خودم و شرکت رو مسدود کننده. و از طرفی اینجانب هیچگونه چکی یا مدرنی بجز مهر سربرگ در اختیار او نبود نامبرده از دو جلد دسته چک سوء استفاده نموده ضمن اینکه چکها بصورت مجهول بودند لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
توضیحاتتون مبهم است
لکن اگر ازچک هایی که شخص سپرده بودید وسفید امضا بوده می توانید شکایت سواستفاده ازسفید امضارامطرح کنید اگرهم که چک هاراسرقت کرده وسپس تکمیل کرده می توانید شکایت سرقت وجعل واستفاده ازسندمجعول را مطرح کنید جهت طرح شکایت واقامه دعوا ازوکلای دادگستری استفاده کنید