مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری انباری به مسکونی

با سلام
یکی از مالکان انباری 12 متری در همکف مجتمع دارد. بدون رضایت سایر مالکین تغییر کاربری به مسکونی داده است. علاوه بر آن به شخص دیگری غیر از مالکان و ساکنان مجتمع، به عنوان مسکونی اجاره داده است. حکم و مواد قانونی آن چیست ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام انباری ملک اختصاصی شخص است و حق مالک است اما سکونت در آن ایراد قانونی دارد کسی نمی تواند اعمال حق خوبش را وسیله اضرار غیر قرار دهد