مشاوره حقوقی رایگان - ارزش تجاری و سرقفلی

سلام علیکم
طبق مبایعه نامه ملکی را همراه سر قفلی و تجاری فروختم.
طبق نظریه کارشناس دادگستری و اسناد و مدارک تماما گواهی مینماید که ..

خریدار از کل مبلغ ثمن معامله که در مبایعه نامه ذکر گردیده

««فقط معادل ارزش ملکیت از کل ثمن را پرداخت کرده »»
به همین لحاظ به جهت تضمین دریافت مابقی ثمن. (معادل ارزش تجاری و سرقفلی) طبق سند قطعی رسمی اینجانب ملک را فاقد ارزش تجاری و سرقفلی واگذار کردم
و همچنین ملک را تخلیه و تحویل ندادم . .

هشت ماه بعد خریدار با اجیر کردن اراذل اوباش اقدام به تصرف کرد و تصرف کرد .

طبق شکایت و دادخواست در دادگستری تصرف عدوانی از نظر قاضی محرز شد. و رای خواهد گرفتن.

آیا نظر به موارد بالا
1»» مغازه ام را پس خواهم گرفت؟

توضیح اینکه جدیدا قاضی از اداره مالیات استعلام مالکیت سرقفلی را خواست ..
تایید گردید که تا این لحظه سرقفلی انتقال پیدا نکرده. و صریحا اشاره کرده مالک سرقفلی اینجانب میباشم .

2»»و خسارتی بابت تصرف عدوانی وجود دارد؟

3»» من میتونم سر قفلی را بدلیل عدم دریافت ثمنش برای خودم نگه دارم .؟ ؟؟
به چه شکل؟؟؟؟
آیا شما وکالت را تضمینی قبول میکند ؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام دوست عزیز اولا کار وکیل کار به وسیله است ووکیل مجاز به شرط نتیجه نیست چرا که طبق قوانین وکالت شرط نتیجه تخلف است در خصوص سوال شما تا زمانی که معامله را فسخ نکرده اید نمیتوانید سرقفلی ملک را برای خودت نگه بدارید در ثانی شما میتوانید دادخواست الزام به پرداخت ثمن سرقفلی به انضمام خسارت تاخیر تادیه بدهید اگر اون موقع پرداخت نکرد میتوانید معامله رافسخ کنید

پرسشگر :

سلام ... در مورد کاربری

در سال 91. ، 92. من در زمان مالکیتم از شهرداری تعقییر کاربری از مسکونی به تجاری انجام دادم .
به شغل رستوران سنتی تا آخر سال 94 (زمان معامله)

اسفند 94 طبق مبایعه نامه ملک را کلی تجار ،مسکونی، سرقفلی .. فروختم .

ثمن معامله
پنج واحد آپارتمان 123 متری
و پانصد میلیون تومان با انتقال سند توسط چک

ولی در زمان انتقال بدلیل عدم وجود چک ذکر شده .
من ملکیت را انتقال دادم بدون ارزش تجاری و سرقفلی
( ذکر شده در سند قطعی )

خریدار هم چهار واحد آپارتمان را بنام من انتقال داد

یک واحد آپارتمان + پانصد میلیون همچنان انجام نشده

بخاطر اینکه معامله هنوز تکمیل نشده بود
من ملک را تخلیه وتحویل ندادم .

بعد از گذشت هشت ماه خریدار با اجیر کردن اراذل اوباش شبانه به ملک حمله و کلا ملک را تصرف کردن .

من شکایت کردم تصرف عدوانی ،ورود به عنف ، تخریب و ضرب وجرح تا زمان رسیدگی یه نفر از ارازل هنوز بدلیل دریافت حق الزحمه اش در مسکونی مستقر شده که فیمابین اونا هم شکایت طرح شده و..

رستوران ظرف کمتر از یکهفته به نانوایی تبدیل و اجاره داده شده

تصرف عدوانی توسط دادیار قرار منع تعقیب گرفت .

اعتراض کردم در دادگاه قاضی جرم تصرف عدوانی را محرز دونست و دستور جلب به داد رسی صادر کرد .

خریدار به قاضی گفت که هیچ بدهی به من نداره .
تصمیم به انجام تعهداتش هم نداره .

لطفا اگر تلگرام دارید من برایتان از مدارکم رونوشت بفرستم. .
شما با مطالعه اونا به من بفرمایید چکار میشه کرد طرفم قصد سواستفاده و کلاه برداری داره

مبایعه نامه ،،سند تنظیم شده ،گزارشات نیروانتظامی ،شاهدان. ،رای دادیار ،نظریه کارشناس دادگستری ،و استعلام از شهرداری. و اداره مالیات و...... موارد دیگر همگی اینجانب را گواهی منماید .

چنانچه اگر امید داشته باشم که میتونم چون سه سال از قرارداد میگزره و .....

میتونم سرقفلی که طبق سند رسمی انتقال ندادم . به دلیل تصرف عدوانی مغازه تخلیه و تحویلم به و در صورت امکان سر قفلی مقازه به دلیل عدم دریافت ثمن برای خودم نگه دارم .
آماده قرارداد با وکیل هستم .

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
در صورت جدا بودن سرقفلی از ملکیت وتصریح ان چنانچه قبلا توافقی بر فروش ان بوده ومجدد با سند رسمی غیر از ان واگذار شده وبه چک هم در قرارداد اشاره شده باشد وبا ملاحظه سایر اسناد شاید بتوان برای ان اقدامی متصور بود لیکن اظهار نظر دقیق تر توسط هر وکیلی نیازمند رویت مدارک هست

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- موقتاً بلی 2- مدت طولانی باشد بلی 3-خیر 4- خیر.یاالله