مشاوره حقوقی رایگان - رفع اتهام سرقت

سلام. من با فردی آشنا شدم. مقدار هجده عدد پیچ و مهره بزرگ داشت که به عنوان ضایعات برایش فروختم. روز بعد با من تماس گرفت و گفت برایش شام و مقداری مواد تهیه کنم. برایش بردم. زمانی که سر قرار رسیدم، ماموران جلوی ماشین من رو گرفتن و من را کتک زدن. به همراه آن شخص ما را به پلیس راه آهن بردن. آن جا هم باز ما را زدند و گفتند صد تا از پیچ و مهره‌های ریل های ضایع که کنار جاده افتاده بود را باز کردیم. من گفتم نه هجده عدد پیچ مهره باز شده را ما فروختیم. خلاصه ما را تحویل بازپرس دادند و قرار پنجاه میلیون وثیقه صادر شد و به زندان فرستادن. با تلاش همسرم، قبول کردن ماشین من را در پارکینگ نگاه دارن و من رو آزاد کنند. و بعد حکم مواد من رو دادن که تمام شد. ولی برای پیچ مهره‌ ها پنج سال بریدن. در صورتی که من یک عدد از اون مهره‌ها رو بردم نشان راه آهن دادم و آن ها گفتن اصلا مال هیچ قسمت از ریل و قطار نیست. اون ها از دست ما هیچی به غیر اون مواد نگرفتن. به نظر شما من میتونم کاری کنم؟ من فقط یکی دو تا سابقه درگیری دارم. الان هم به خاطر توقیف ماشینم تو شرایط مادی بدی هستم. چون خرجم از طریق مسافر کشی تامین میشد. این واقعا نامردی هستش.

پاسخ ها :

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

بابت مواد جریمه میشی و سرقت هم بستگی داره قاضی چه نوع اتهامی براتون بگیره

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اگر رایی صادر شده ظرف مخلت قابل اعتراض هست و مدافعات بایستی مستدل و بر اساس دلیل باشه