مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ابطال اشتراک گاز و آب

سلام. فردی به نام *** مجوز یک آپارتمان سه طبقه شامل سه واحد مسکونی و یک پیلوت که شامل سه واحد پارکینگ است را از شهرداری میگیرد. یعنی یک آپارتمان سه واحده با سه واحد پارکینگ. اشتراک گاز و اشتراک آب آپارتمانی، سه واحد را میگیرد. چهار اشتراک برق اخذ می کند. سه اشتراک برق اختصاصی برای طبقات اول تا سوم و یک اشتراک برق عمومی. در زمان اجرا، یکی از سه پارکینگ پیلوت را به یک واحد مسکونی در طبقه همکف تبدیل می کند. از طریق ماده صد برای آن تغییر کاربری و سند می گیرد. به طوری که آپارتمان تبدیل به چهار واحد مسکونی و دو واحد پارکینگ می شود. اما برای آن واحد تغییر کاربری یافته، اشتراکات (آب-برق-گاز) اخذ نمی کند. به این شکل که یک شاخه از آب آپارتمان و یک شاخه از گاز آپارتمان اتصال میگیرد. برای تامین برق نیز، یک شاخه از برق عمومی آپارتمان اتصال میگیرد. سپس طبقات اول تا سوم را با برق اختصاصی و آب و گاز مشترک بفروش می رساند. به طوری که فقط واحد طبقه همکف (واحد تغییر کاربری یافته) برایش باقی می ماند. بعد از سه سال بدون اجازه سایر مالکین، طبقات اول تا سوم، یک اشتراک آب و یک اشتراک گاز برای واحد همکف (واحد تغییر کاربری یافته)، اخذ می کند. آیا هر یک از مالکین طبقات اول تا سوم می توانند، درخواست ابطال این اشتراک گاز و آب که بدون اجازه آنان، توسط واحد همکف (واحد تغییر کاربری یافته) به آپارتمان افزوده شده را داشته باشند؟

پاسخ ها :

درخواست ابطال اشتراک گاز درخواست ابطال اشتراک آب انشعاب گاز انشعاب آب قوانین آپارتمان نشینی و مشاعات