مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت جریمه

سلام. من در یکی از شعبه های اجرای احکام تهران محکوم به پرداخت جریمه شدم. چون جریمه پرداخت نکردم، برایم ابلاغ اومده که باید طی مدت 10 روز به شعبه مربوطه مراجعه کنم. من ساکن شهرستان مشهد هستم. می خوام این جریمه پرداخت کنم در مشهد تا تهران نرم. چکار باید انجام بدم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

پرداخت جریمه در شهر دیگر مهلت پرداخت جزای نقدی پرداخت جریمه جریمه نقدی جریمه