مشاوره حقوقی رایگان - وثيقه براى متهم

با سلام همسرم را به جرم قرار دادن سه گرم شيشه در مغازه شخصى بازداشت كردن بار اول و دوم وثيقه 550 ميليونى صادر كردن بعد از مواجهه حضورى با سه متهم ديگر الآن وثيقه يک ميلياردى صادر كردن الآن هم به دليل نداشتن وثيقه در زندان است بايد چكار كنم؟ با تشكر

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. قرار سنگینی صادر کرده اند. ابتدا به قرار صادره همسرتان اعتراض کنند.

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.به جهت تشدید قرار می توان به قرار صادر کرد.البته باید دلیل تشدید تامین را مشخص نمود ومهتر اینکه بایستی دلیل تشدید تامین طبق قانون موجه باشد.در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیرید