مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ دیه چقدر میشه؟

سلام توی یه درگیری بهم حمله کردن منو مورد ضرب و شتم قرار دادن 2ماه طول درمان بهم دادن و الان طبق نامه پزشک قانونی :
1. ارش تورم خفیف پشت سر برابر با بیست و پنج صدم درصد (25/%) دیه کامل انسان تعیین می گردد.
2.ارش شکستگی تنه کتف راست برابر با چهار درصد (4%) دیه کامل انسان تعیین میگردد.سایر صدمات دیه مقدر دارد.
دیه چقدر میشه؟

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

سلام درخصوص سوال شما بايدگفت كه تعيين دقيق مبلغ ديه وارش ،توسط دادورز اجراى احكام كيفرى محاسبه واقدام ميشه.نه وكيل يا قاضى .شما زمانيكه پرونده به قسمت اجراى احكام كيفرى مربوطه ارسال شد ميتونيد مراجعه كنيد .موفق باشيد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.جمع کنید وضرب در دیه سال نمایید.یاالله