مشاوره حقوقی رایگان - تبديل وضعيت نيروى شرکتی به رسمی

سلام وقتتون بخیر بنده دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت رسانه هستم که از سال 93 تاکنون مشغول به کار هستم و پدرم دارایی 13 ماه حضور در جبهه هستن آیا بحث تبدیل وضعیت بنده از شرکتی به رسمی طبق قانون ماده 21 حمایت از ایثارگران شامل ما میشود

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان ایثاگران تبدیل وضعیت نیروی شرکتی به رسمی تبدیل وضعیت استخدامی استخدامی