مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

با سلام 4/5 دانگ از یک آپارتمان را خریده ام و قصد جا به جایی دارم و لیکن میخواهم بدانم در آینده اگر با مالک 1/5 دانگ به اختلاف برخورد کنم و ایشان سهم خود را بالاتر از عرف درخواست کند یا به هر علتی فروشنده نباشد، چاره چیست و آیا ممکن است پس از شکایت در دادگاه سهم من هم( کل ملک یکجا ) در مزایده برود و من اپارتمانم را از دست بدهم و یا فقط سهم ایشان در دادگاه به مزایده میرود؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر مالکی میتواند تقاضای فروش ملک مشاع را بدهد.فقط سهم خود را میتواند بفروشد