مشاوره حقوقی رایگان - فوت صاحب سند خودرو

باسلام. ما یه خودرو خریدم که یه چک روش بود در رهن ایران خودرو...خودرو به یه نفر فروخته و اون به کسی که ما ازش خریدیم فروخته شده بود...کسی که ما ازش خریدم وکالت کامل داره برای فروش و تعویض پلاک و ...
حالا قبل پاس شدن چک خودرو صاحب اول که سند به اسمش هست فوت شده الان چک رو پاس کردیم و سندم فرستادیم از رهن درآمده میخام ببینم برای تعویض پلاک و سند زدن با توجه به اینکه شخص اول فوت شده مشکلی برای ما پیش میاد یا مشکلی نیست ما میتونیم تعویض پلاک و غیره رو طبق وکالته کسی که ما ازش خریدیم انجام بدیم ... ؟؟؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

قطعا وکالت با فوت وی باطل شده و باید از ورثه ایشان مجدد با انحصار ورثه تقاضای اعطای وکالت کنید