مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده سند فوت شده

سلام. من یه ماشین در سال 97 خریداری کردم برگه سبز و کارت ماشین به اسم خودم کردم یه وکالت کامل از فروشنده گرفتم بابت انتقال پلاک و قطعی سند. تعویض پلاک انجام دادم. برای قطعی سند دیگه نرفتم دفترخانه قطعی بکنم حالا من ماشین فروختم به شخص دیگر رفتم دفترخانه که اول سند به اسم قطعی کنم متوجه شدم اون کسی که ماشین ازش خریدم وکالت بهم داده فوت شده و هیچ اطلاعی از فروشنده ندارم و اون وکالت نامه که به من داده باطل شده. حالا من برای قعطی سند باید چی کار کنم. هیچ اطلاع و آدرس از وارث هم ندارم.

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث بدهید و آدرس هم مجهول المکان عنوان کنید
در روزنامه آگهی میشود و رسیدگی ادامه پیدا میکند

یک وکیل

بايد قانونا از ورثه بخواهيد