مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملک برعلیه تمام وارث تنطیم شودکه درصورت نام زوجه درخواندگان بنویسیم دادخواست رد میشودیانه

دادخواست برعلیه تمام وارث فروشنده که فوت کرده نام زوجه بایدجزخواندگان درداخواست به عنوان وارث صحیح هست یا نه دادخواست قرار رد دعوا صادرمیشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید تمام وراث طرف دعوا باشند و زوجه نیز جز وراث است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

چرا فکر میکنید زوجه از وراث فروشنده نیست حتماً باید قید گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نام تمام اشخاصی که در انحصار وراثت آمده است می‌بایست ذکر گردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در خصوص الزام به انتقال سند رسمی باید تمام ورثه صاحب سند به عنوان خوانده در دادخواست قید شوند در صورتی که نام یکی از آنها قید نکنید دادخواست شما رد میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست تخصصی تنظیم گردد
باید دید می‌بایست جز خواندگان قرار گیرد یا خیر.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تحریر دادخواست در قالب پرسش و پاسخ حقوقی رایگان نمی گنجد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نام زوجه نیز باید قید شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله باید زوجه هم جز خواندگان قرار بگیرد در غیر این صورت دادخواست رد خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر نامی را قید نکنید دادخواست شما رد میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تمام اشخاصی که در انحصار وراثت آمده است می‌بایست ذکر گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دعوی به عنوان دعاوی که باید علیه تمامی وراث اقامه دعوا گردد باید بدین گونه عمل شود