مشاوره حقوقی رایگان - چطور در کیفری حقوقی مطرح کنم ؟

بنده ماشین را در شهر برازجان خریده ام، اما در اداره آگاهی گناوه کشف شده سرقتی است .
1- آیا غیر از اظهاراتم در آگاهی متنی برای پرونده تنظیم و تمبر بزنم ؟
2- میخاهم در پرونده کیفری گناوه ، حقوق هم بررسی شود ، چکار کنم ؟

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

سلام شما ازطريق دادسراى محل وقوع جرم نه دادسراى محل كشف جرم اقدام به طرح شكايت كيفرى دايربرسرقت خودرو به انضمام ضرروزيان ناشى ازجرم نماييد سپس بعداز صدوركيفرخواست توسط دادسراى مربوطه وارسال پرونده به دادگاه كيفرى ٢ ومشخص شدن شعبه وقبل از جلسه رسيدگى دادخواست حقوقى رو هم مطرح كنيد كه مرجع كيفرى همزمان به هردو موضوع كيفرى وحقوقى رسيدگى خواهد كرد.البته بايد تشريفات قانون آيين دادرسى مدنى رو رعايت كنيد وتمبر هزينه دادرسى رو باطل كنيد.باهماهنگى قاضى كيفرى.