مشاوره حقوقی رایگان - سوال رهن و اجاره اپارتمان

سلام‌و عرض ادب خسته نباشید بنده یکسال پیش یک اپارتمان رهن و اجاره کردم که چند روز دیگه مدت قرارداد تموم میشه در 3 ماه پیش صاحبخونه با من تماس گرفت که خونشو لازم داره من هم الان وسیله هامو جمع کردم حتی چند بار ازش خواستم که رهن و اجاره مو بیشتر کن من یکسال دیگه قرارداد ببندیم بشینم قبول نکرد منم رفتم یک خونه دیگه رو الان قرارداد نوشتم ولی الان صاحبخونه بهم میگه پول رهن و نمیتونم بدم یکسال دیگه بشین منم دیگه نمیخام اونجا بمونم میخام تخلیه کنم

سوال اولم اینه اگر تخلیه کنم پولمو چجوری ازش بگیرم؟

سوال دوم ایا من سر موعد قرار داد باید تخلیه رو انجام بدم یا تا پول نگرفتم تخلیه نکنم؟

سوال سوم اگر تخلیه کنم کلیدو کجا تحویل بدم و کجا شکایت کنم ؟

سوال چهارم ایا سر موعد چون پولو نگرفتم تخلیه نکنم میتونم شکایت انجام بدم یا حتما باید تخلیه کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

اول - در قالب مطالبه وجه اي كه بابت رهن و اجاره در اختيارش گذاشتيد اگررقرار دادتان ثبتي ست ازطريق ثبت
س دوم ؛ بله ملاك تاريخ انقضاي قرارداد است متن قراردا مهم است با توجه به ان تصميم بگيريد يه اظهار نامه از وضعيت خودتان برايش بفرستيد گفتگو ها و قول و قرارهاي شفاهي ممكن است تكذيب شود در اظهارنامه كل جزييات مثل موضوع كلي ؛ اعلام تخليه وفق قرار داد
بهتر است از طريق شوراي حل اختلاف اقدام كنيد