مشاوره حقوقی رایگان - ماشینچی چسب

سلام بیست سال سابقه دارم عین بیست سال سختی کار خورده اما ده سال کارگر ساده در لیست بیمه رد کردن ده سالم به جای ماشینچی چسب ماشینجی رد کردن عبارت چسب را ننوشتن در پرونده پرسنلی ده سال طبق قرارداد ماشینچی چسب رد شده و هنوز همان جا کار میکنم روی همان ماشین کارفرما اشتباه خود را قبول دارد ایا بیمه سختی کارم را قبول میکند یا نه ممنون

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام بایستی در هیات تشخیص اداره کار علیه کارفرما شکایت مطرح کنید پس از حکم سوابق بیمه رو اصلاح کنید