مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف مال مشترک در اجرای مهریه

با سلام ، زوجین دارای یک واحد آپارتمان با مالکیت 4 دانگ زوجه و 2 دانگ زوج هستند . زوجه نسبت به مطالبه مهریه از طریق اجرای ثبت و توامان دادخواست تقسیم مال مشترک ( آپارتمان ) اقدام نموده است . با توجه به احتمال تقدم صدور دستور فروش مال بر صدور حکم پرداخت مهریه ، آیا سهم زوج قابل توقیف است ؟ با توجه به اینکه ارزش 2 دانگ زوج حداکثر کفاف خرید یک واحد مسکن مهر را هم نخواهد داد ، آیا اثبات اعسار در این بین ممکن است ؟ با سپاس

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

زوج اگر مسکن دیگری نداشته باشد میتواند تقاضا کند به جهت مستثنیات دین ، توقیف نشود

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام درصورت نداشتن شرایط مستثنیات دین قابل توقیف می باشد