مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تنظیم دادخواست خسارت وجه التزام

با سلام
واحد پیش فروشی خریده ام که متاسفانه پیمانکار در تحویل و ساخت آپارتمان داشته.
1- درخواست خسارت وجه التزام به قرار روزی 65 هزار تومان از تاریخ 1397/11/01 را دارم.
2- دادخواست الزام به تحویل مبیع

لازم بذکر است:
در تاریخ بهمن ماه 97 از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمودم
که منجر به گزارش اصلاحی شد و برگ اجرائیه رو گرفتم. و محکوم علیه محکوم است به عمل به تعهد خود گزارش اصلاحی در قبال محکوم له طبق تعهداتی که هر دو نسبت به هم از طریق قرارداد پیش فروش متقبل شده اند.
محکوم علیه با توجه به برگ اجرائیه درخواست نقض دادنامه و تقاضای اعسار دادن، اعسار رد شده، درخواست تجدید نظر دادخواست اعسار دادند.
توضیح:
در گزارش اصلاحی استناد به مفاد قرارداد فی ما بین شده و مستقیم به خسارت وجه التزام به قرار روزی
65 هزار تومان اشاره نشده.
و ریاست محترم دادگستری شهرستان گفتند
برگ اجرائیه قابلیت اجرا ندارد
و گفتند می‌بایست
موارد 1و 2 مجدد درخواست داده شود

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید تصویر مدارک را ارسال کنید

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

اختلافات طرفین قراردادپیش فروش آپارتمانها مطابق ماده 20قانون پیش فروش بایدازطریق داوری حل بشه-