مشاوره حقوقی رایگان - تعهد حفظ اسرار شرکت

باسلام. من در شرکتی مشغول به کار شدم. اول کار از من تعهدی گرفتند که بعد از قطع همکاری، حق ندارم با هیچ شرکتی که محصول مشابه تولید می‌کند و هیچ تامین کننده قطعات دیگ بخار و... کار کنم؟ بابت این تعهد و حفظ اسرار شرکت و... از من سفته گرفته اند. این تعهد چقدر به لحاظ قانونی قابل اجرا است؟ ممنونم

پاسخ ها :

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

سلام درصورتي مه شما به تعهد خود پايبند نباشيد و اسرار شركت را فاش نماييد،شرمت ني تواند عليه شما طرح دعوا كند و ضرر و زيان وارده به شركت را مطالبه كند كه براي جبران ضرر و زيان از سفته استفاده مي نمايد

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

تا زمانی که با شما قطع رابطه نکردن پا برجاست