مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت

با سلام. آیا ثبت کردن صیغه نامه در دفاتر اسناد رسمی، شکل قانونی به خود میگیرد و قانونی است؟ این صیغه نامه یک نسخه از آن در سیستم دفاتر اسناد رسمی، باقی می ماند. دوم این که آیا مدت قانونی برای آن تعیین شده است؟ سوم این که با نوشتن صیغه نامه در دفاتر ثبت اسناد رسمی، دیگر نیازی به مراجعه به دفاتر ازدواج نیست؟ پس چرا تا الان چیزی در این مورد ننوشته اند؟ جایی نشنیده ام که در دفتر اسناد رسمی صیغه نامه می نویسند. آیا در شناسنامه هر دو طرف هم ثبت می شود و می نویسند ازدواج موقت را؟ این سوالات بنده بیشتر برای کنجکاوی بوده است و در این ماه محرم شرعا اشکال دارد. سپاس فراوان.

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

خیر موارد ازدواج به دفاتر ازدواج مربوط است

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

دفتر اسناد رسمی صفه نمی‌خونم ولی اگه بتونم بخونن میتونن ثبت هم کنن