مشاوره حقوقی رایگان - عدم همخوانی مدارک درخواست سند ماده 147

سلام ما یک خونه خریدیم و در قولنامه مشخصات خونه رو پلاک ثبتی زده 5454 و کارای ثبت‌نام ماده 147 رو انجام دادیم نقشه بردار ثبت اسناد برای بازدید اومدن و پلاک که الان نقشه بردار زده 5455 هست درصورتی که پلاک توی مدارک ما 5454 هست الان این مشکل هست باید چکار کنیم؟!
سلسله مراتب قولنامه ای هم که داریم همه پلاک قبلی خورده داخلش درصورتی که پلاکش طی بازدید نقشه بردار چیز دیگه هست.
چطور میتونم سند بگیرم با این مشکل

پاسخ ها :

یک وکیل

سوال و مشخص تر شرح دهيد