مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور

باسلام، پدر من حدود 12 سالی هست که فوت شدن و از آن موقع بنده هیچ ارتباطی با خانواده ی پدری ام نداشتم. هیچ حمایتی چه مالی چه عاطفی از طرف اونا صورت نگرفته. می خواستم بدونم الان برای اجازه ی خروج از کشور باید حتما از آن ها اجازه داشته باشم؟ یعنی راهی وجود داره که بدون این که باهاشون در ارتباط باشم کارام آسون تر انجام بشه یا خیر؟
خیلی ممنون.

پاسخ ها :

خروج از کشور در صورت فوت پدر اجازه خروج از کشور خروج فرزند از کشور خروج از کشور