مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه و اجازه برای مهاجرت

سلام. من 18 سالمه و عمه ام شوهر عمم در واقع منو به فرزند خواندگی گرفته اند که حدوداً دو سال است که از این موضوع خبر دارم و پدرم و مادرم رو هیچ وقت ندیدم و فقط از حرف های بقیه می دونم که پدرم خارج از کشوره و ازدواج کرده و مادرم هم از دنیا رفته. من می خواستم بدونم که من موقعیت خیلی عالی از لحاظ تحصیلات و دانشگاه قبول شدم هم در کشو و هم خارج از کشور ولی پدر و مادر فعلیم میگن که کسی اجازه رفتن رو به تو نمیده و میگن که پدرت باید اجازه بده در صورتی که توی شناسنامه ام اسمی از پدرم و مادر حقیقی نیومده و یه جور هایی اصلا پدرم حق دخالت نداره .
به نظرتون باید چی کارکنم ؟
حتی نمی دونم دقیقا چند سالمه و هیچی راجب خودم نمی دونم
و ممکنه که شناسنامه جعلی باشه ؟
فشار روانی زیادی رومه لطفا کمکم کنید .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید حضوری تشریف بیارید تا مدارکتونو ببینم یا حداقل از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک و مستندات مورد بررسی قرار گیرد و با گفتگو متقابل تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است و باید اسناد و مدارک شما به همراه اظهارات شما در کنار هم بررسی شود و به نظر قطعی رسید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به سن رشد،شما برای خروج از کشور نیاز به اذن پدر ندارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دختر دختر 18 سال به بالا برای خروج از کشور نیاز به رضایت شخصی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شخص 18 سال تمام برای خروج از کشور نیاز به موافقت والدین نخواهد داشت

و در مورد مشخصات والدین خود میتوانید به اداره ثبت مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مستقلا میتوانید برای خروج اقدام کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با یک روانشناس مجرب صحبت کنید بلی اجازه پدر میخواهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما برای خروج از کشور نیاز به اذن پدر ندارید

یک وکیل :

سلام برای مشخص شدن موضوع به ادراه ثبت احوال کشور مراجعه کنید