مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو

با سلام و احترام.
یکی از دوستان سال گذشته خودرو تیبا صفر خود را نزد نمایشگاه خودرو برادرم گذاشت برای فروش. ایشان هم به کسی با قولنامه فروخت. خریدار پولی پرداخت نکرد. برادرم پول دوستش رو داده ولی خریدار هنوز از دادن پول خودداری میکند. سند و برگ سبز و... دست برادرم هست. ولی اون خریدار دو بار ماشین رو خرید و فروش کرده با قولنامه. کوتاهترین راه برای گرفتن پول و یا برگرداندن ماشین چیست؟ صاحب اصلی ماشین میگه صوری از برادرم شاکی بشه که کمکی کرده باشه. دادگاه نمیپرسه که اگه تو از این آقا پولی نگرفتی طی یک سال چرا اعتراض نکردی؟ اوضاع خراب تر نمیشه. ممنون از راهنمایی شما و با تشکر از صرف وقت گرانبهای شما و سایت دادراه.

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

لزومی نداره...ابتدااظهارنامه ماده 156 سپس دادخواست...خواستی زنگ بزن بیادفترما09199185184