مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

سلام. پدر من حین الفوت بوده. در سال 53 سرقفلی مغازه تجاری را به صورت دست نوشته و به صورت عادی با امضای چند شاهد از صاحب حین الفوت مغازه خرید. حالا وراث موجر نیز دستور تخلیه ملک را به ما داده اند. آیا در دادگاه به این نوع دست نوشته ها ترتیب اثر داده میشود بری اثبات و انتقال سرقفلی به غیر؟ ممنون

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. وقت به خیر. گرچه قانون انتقال سرقفلی را با سند رسمی الزامی دانسته ولی دادگاهها به سند عادی نیز ترتیب اثر میدهند. جهت توضیحات تکمیلی لطفا تماس بگیرید 09122611762