مشاوره حقوقی رایگان - بخشش ارث به یک ورثه

با سلام. بعد از فوت پدرم خواهران و برادرانم ارث خود را در برگ که امضا و اثر انگشت زدن به برادر کوچک که من باشم بخشیدن. شاهدان هم امضا کردن. آیا این برگ ارزش قانونی دارد که دنبال سند برم و به نام بزنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با سلام برای بخشش سهم الارث باگواهی حصر وراثت مدارک شناسایی وراث میتوانند با مراجعه به دفتر اسناد رسمی مراحل بخشش سهم الارث را انجام دهید