مشاوره حقوقی رایگان - حفاظ روی دیوار حیاط

آیا هزینه حفاظ روی دیوار حیاط در مجتمع آپارتمان نشینی به تناسب زیر بنا محاسبه می‌شود یا خیر؟

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام
حفاظ روی دیوار حیاط در مجتمع ها جزء مشاعات است و هزینه های مورد سؤال، به نسبت سهم اختصاصی هر واحد ، محاسبه و تقسیم می شود و به عبارت ساده تر هر مالکی که واحد اختصاصی بزرگتری دارد باید سهم بیشتری از این هزینه ها را بپردازد مگر اینکه در این خصوص بین مالکین توافق دیگری حاصل شده باشد بنابراین اگر توافقی نباشد حکم قانون ،همان است که عرض شد. موفق باشید

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

درمورد سوال شما حفاظ روی دیوار حیاط در مجتمع ها جزء مشاعات آپارتمان محسوب میشه و هزینه های آن به نسبت سهم هر واحد ، محاسبه و پرداخت میگردد