مشاوره حقوقی رایگان - ساخت حفاظ روی دیوار حیاط

با سلام در یک مجتمع 10 واحد ساکن هستم و برای حفظ بیشتر ساختمان قصد نصب حفاظ بر روی دیوارهای حیاط را داریم آیا باید تمامی مالکین موافق باشند؟ در صورت عدم موافقت یک مالک با نوع و مدل حفاظ که اکثریت موافق مدل و نوع آن هستند باز هم می توان آنرا اجرا کرد؟

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

اگر چه هر یک از شرکاء مشاعی حق مخالفت با هرگونه اقدام در مشاعات را دارد، اما امکان الزامات قضایی به قصد دفع ضرر علیه شریک ممتنع وجود دارد