مشاوره حقوقی رایگان - فرار از سربازی

سلام. من سه بار فرار کردم که دفعه سوم دادگاه مجازات درجه شش را برایم اعلام کرد. حکم تعزیری به مدت یک سال تعلیق شد. الان در این یک سال اگه خدمت رو تمومش نکنم، حکمم چیه؟ آیا جلب میشم؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام در این یکسال نباید مرتکب یکی از جرایم مصرح در قانون شوید وگرنه حکم حبس تعزییتان اجرا خواهد شد براساس ماده 54 این قانون، «هرگاه محکوم از تاریخ صدور قرار تا پایان مدت تعلیق، مرتکب یکی از جرایم عمدی موجب حد، قصاص، دیه یا تعزیر تا درجه هفت شود، پس از قطعیت حکم اخیر، دادگاه قرار تعلیق را لغو و دستور اجرای حکم معلق را نیز صادر و مراتب را به دادگاه صادرکننده قرار تعلیق اعلام می‌کند. دادگاه به هنگام صدور قرار تعلیق به طور صریح به محکوم اعلام می‌کند که اگر در مدت تعلیق مرتکب یکی از جرایم فوق شود، علاوه بر مجازات جرم اخیر، مجازات معلق نیز درباره وی اجرا می‌شود.»