مشاوره حقوقی رایگان - حکم تعلیق

سلام خسته نباشید من از خدمت سربازی تو دوره ی اموزشی سال 91 فرار کردم سال97 دستگیر شدم و قاضی حکم تعلیق بهم داد الان هم در حین خدمت هستم بار اولم بود دو ماه مونده تموم بشم سوالم این بود که ایا سنوات و یا اضافه خدمت میزنن بهم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

براي تعليق قاعدتا زمان مشخص تعبين شده موضوع افزايش دوره در همان زمان دادگاهي شدن مي بايست در راي وضع مي شد