مشاوره حقوقی رایگان - خالی کردن حساب توسط ضامن بدون اطلاع به بنده

سلام خسته نباشید
من با یکی که از توی گروه تلگرام پیدا کرده بودم برای وام ازدواج ثبت نام کردم
وام رو ریختن برام چن روز پیش
ولی پیامکی مبنی بر پرداخت وام برام نیومد
بعد سه روز برام اس اومده بود که یکم همین ماه به حساب شما واریز شده
ولی 27 واریز شده بود و من خبر نداشتم
کارتم هم دست ضامنم بوده و الان میگه رفته بودم مغازه ی دوستم که موجودی بگیره کارت رو خالی کرده و در رفته
ولی پیامک برداشت از حساب هم برای من نیومده
ایشونم داره امروز فردا میکنه
من دوماهه ازدواج کردم
الان چن روزه زندگی برام زهر شده
نمیدونم چیکار کنم
رفتم بانک پرینت حساب گرفتم دیدم طی یک بار 32 میلیون کارت کشیده شده و بقیه هم توی 3 روز کارت به کارت شده
کمکم کنید