مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما برای حادثه حین کار

با سلام. بنده در یک شرکت مشغول به کار هستم. حدود یک ماه پیش در محل کار مچ دست چپم دچار شکستگی شد. دکتر 40 روز استراحت پزشکی داده تامین اجتماعی هم تایید کرده. من میتونم از بیمه حوادث شرکت هم استفاده کنم برای دیه دستم؟ باید از کارفرما شکایت کنم یا از شرکت؟ اگه بدون رضایت کارفرما شکایت کنم امکان داره اخراجم کنن؟ممنون میشم جواب سوالاتم رو بدین. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

ديه رو با شكايت از كا فرما دادگاه تعيين ميكند
متاسفانه دست بالا دارد بايد به قراداد كاري توجه كنيد
قانونا كارفرما بدليل مطالبه ديه نمي تواند شما ا اخراج كند مطمئننا اين تصميم براي او هم تبعات و عوارضي دارد