مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی نحوه شكايت اعاده حيثيت

سلام بنده خانم متأهل و كارمند شهرداری هستم متاسفانه يكی از همكاران خانم بی دليل و مدرك تهمت به بنده زدن بابت ساختن پيج به اسم ايشان توسط بنده و تهمت های متعدد جهت خراب كردن وجهه من در محل كار و حاضر به اثبات اين موضوع نيستن و من به خاطر حفظ آبروی خود تقاضای اعاده حيثيتم دارم لطفا مراحل قانونی برای من توضيح داده يا تشكر فراوان

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر الفاظی که بیان کردن درقانون جرم باشد یعنی یک جرمی رابه شما نسبت داده باشند موضوع شکایت شما تهمت وافتراست که باید بامعرفی شهود ویاسایرادله ازایشان شکایت کنید