مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام. وقت بخیر. سوالی داشتم خدمتتون جناب. چند ماه پیش یک تصادفی اتفاق افتاد که فرد آسیب دیده ابتدا برادرم را بعنوان راننده معرفی کرده در صورتی که پدرم راننده بود ولی بعد طبق اقرار در پاسگاه گفت اشتباه دیده و پدرم را بعنوان راننده معرفی کرد. چندتا ابلاغیه برای پدرم امد که ازش شکایت شده ولی امروز که قرار نهایی امد متوجه شدیم که برادرم بعنوان راننده محکوم شده. ممنون میشم کمکم کنین

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر شاهد و مدرک خلاف ادعای ایشان را داشته باشید باید ارائه کنید در غیراینصورت محکوم خواهند شد